Wednesday, May 19, 2010

Un tur de forţă pe biciclete – Londra – Timişoara – pentru un scop nobil

Am fost contactati, atat eu (Manu - emuvonart) cat si radu - sway_der, de domnul Bogdan Cristea, cu un mail pot spune surprinzator si un eveniment cat se poate de important ptr ciclism! Citez cateva date din mail:

"Stimate Emanuel si Radu,

Numele meu este Bogdan Cristea si am gasit blogul vostru(http://cicloarad.blogspot.com/) pe internet si am decis sa va scriu si sa va fac o propunere de a participa la un eveniment fantastic.

Organizez un tur de biciclete care va traversa Europa de la Vest la Est si mai exact din Londra la Timisoara. Turul nostru va incepe pe data de 1 august in Londra si va trece prin noua tari si 5 capitale Europene si se va incheia in Timisoara pe data de 18 August. V-am atasat prezentarea turului de biciclete, ruta exacta, un comunicat din partea sponsorilor nostrii si o scurta descriere despre cum a inceput totul.

Acesta este un eveniment de caritate si va rog sa vizitati www.art-therapy.ro pentru a vedea unde vrem sa facem diferenta.

Pentru mai multe detalii despre tur va rog sa vizita-ti www.cycleslam.eu
Sper sa gasiti interesante informatiile si va sunt la dispozitie cu orice intrebari sau sugestii! De asemenea as dori sa va invit sa luati parte la turul de biciclete si impreuna sa crestem popularitatea mersului pe bicicleta in randul tinerilor romani(si nu numai) si sa ajutam copii abandonati.

Cu stima,

Bogdan Cristea

"I am very careful with my dreams, because my dreams become my words. I am very careful with my words, because my words become my actions. I am very careful with my actions, because my actions become my habits. I am very careful with my habits, because my habits become my character and my character is my destiny." - Peter Matz

Amway este alături de Bogdan Cristea, un Întreprinzător Privat Autorizat care îşi desfăşoară afacerea atât în România cât şi în Anglia şi care are curajul să parcurgă un traseu de peste 1600 de kilometri de la Londra la Timişoara în 18 zile, iar banii strânşi în urma acestei campanii umanitare vor fi donaţi unui centru de ocrotire a copiilor, din Timişoara.

Bogdan, s-a născut în România şi în prezent lucrează în Londra ca IPA Amway dar şi ca voluntar pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilităţi. El s-a înscris în afacerea Amway în Romania în 2005 şi s-a mutat la Londra în 2006 unde a pornit o nouă afacere Amway. Impresionat de un film documentar britanic despre situaţia copiilor din orfelinatele din România, Bogdan a decis să contribuie la ajutorarea acestora.

“Banii strânşi prin intermediul acestei campanii umanitare vor finanţa extinderea unui centru pentru copii abandonaţi, victime ale abuzului şi neglijenţei, copiii care nu au unde să meargă. În prezent, acest centru are şase camere şi speră să amenajeze încă trei cu ajutorul nostru. Vom finanţa şi un program, de terapie prin artă pentru copiii din orfelinat.”

Campania va include un grup de bază de ciclişti care vor porni pe 1 august 2010 din faţa centrului Amway din Holborn, Londra. Cicliştii speră să strângă 1 euro/1 liră de la fiecare IPA Amway din fiecare ţară pe care o vor traversa: Marea Britanie, Franţa, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria şi România. Obiectivul lor final este de a strange 60.000 de lire sterline.

Oricine se poate alătura grupului de ciclişti pentru întreg traseul sau doar pentru o secţiune a acestuia.

Pentru mai multe informaţii despre această campanie vitzitaţi:

www.amway.ro sau www.cycleslam.eu


Amway Romania


E un eveniment extraordinar, ce implica atat ciclismul cat si campania umanitara! Va atasez un link de transfer.ro, in care am atasat documentele legate de eveniment!


http://dl.transfer.ro/Turul_Europei-transfer_ro-19may-b34543259.rar


atentie!: e valabil doar 10 zile linkul!

Astept ajutorul vostru in mediatizarea evenimentului, cat si participare! Daca aveti acces la site-uri internationale, postati si acolo!

No comments:

Post a Comment