Monday, May 2, 2011




"Primăria, Direcţia de Tineret şi Sport, Clubul Sportiv AS Voinţa şi Asociaţia Turiştilor Montani vă invită la concurs.
Consilierul local Ovidiu Moşneag a lansat joi o provocare pentru arădenii iubitori de plimbări cu bicicleta. Flancat de reprezentanţii Clubului Sportiv AS Voinţa, Direcţiei de Tineret şi Sport şi cei ai Asociaţiei Turiştilor Montani, secţia Ciclişti montani, Ovidiu Moşneag a precizat faptul că pe 1 mai toţi arădenii şi nu numai sunt aşteptaţi la un concurs de ciclism. Prima ediţie a Cupei Aradului la ciclism, va debuta la ora 11.00 şi este programată a se finaliza la ora 15.00, după care toţi participanţii sunt invitaţi să pedaleze, în grup, spre Ştrandul Neptun, acolo unde va fi marcată deschiderea sezonului estival cu un concert de folk.
„Sperăm să vină sute de arădeni, ţinând cont de doleanţele locuitorilor din oraş legată de spaţii pentru pistele de biciclete”, a precizat Moşneag.
Coorganizatorii cupei au indicat, pe rând, datele concursului: faptul că înscrierile se pot face pe site-ul Primăriei Arad, dar şi la sediul Direcţiei de Tineret şi Sport, chiar şi până în ziua concursului, la ora 9.00 însă, faptul că pentru copiii sub 14 ani, care vor avea propiul lor concurs, este nevoie de acordul părinţilor, faptul că este vorba de primul concurs pe circuit închis după anul 1991, sau faptul că premiile nu sunt deloc de neglijat: biciclete, echipamente specifice etc.
Trasee şi categorii
Concursul este gândit pe trei categorii: pentru copiii sub 14 ani, care vor trebui să execute două ture ale traseului (Primărie – intersecţia cu Libelua-Teatru – Primărie, adică 3,6 km), categoria pentru toate vârstele şi toate bicicletele – open (şapte ture adică 10 km) şi categoria pentru biciclete de curse (15 ture- 26 km). În toate cazurile, casca este obligatorie.
„Sperăm că provocarea va fi acceptată de cât mai mulţi arădeni”- Ovidiu Moşneag"

sursa: http://www.aradon.ro/provocare-cupa-aradului-la-ciclism/904235

Înscrierile pentru participarea la Cupa Aradului la ciclism se pot face in saptamana dinaintea competitiei, respectiv incepand de luni, 25 aprilie, la sediul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, str. Lucian Blaga nr. 20, telefon 0257/280652 0257/280939 şi pe site-ul primăriei www.primariaarad.ro. De asemenea, în ziua concursului se vor mai putea face înscrieri la linia de start în faţa Primăriei, de la ora 9.

No comments:

Post a Comment